Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

Последни објави