Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Тетово: Нов дожд – стар проблем – исти улици

    Невремето во Тетовско, проследено со обилни врнежи и поплавени улици, ги повторија истите проблеми за тетовчани, кои траат со години. Обилните врнежи од дожд значително...

    Последни објави