Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Средба на пратеникот Борислав Крмов со стечајци од ,,Центро”

  Денес, пратеникот Борислав Крмов оствари средба со претседателот на координативното тело за заштита на капиталот на АД ,,Центро" во стечај - Џенан Џеладин. Некогашниот...

  (Видео) Левица – Прилеп: Сите власти ветуваа, а депонијата се’ уште гори

  „По 40 години континуирано депонирање на отпадот, градската депонија „Алинци“ крај Прилеп ќе се рекултивира.“ – информираше бившиот градоначалник далечната 2015-та, кој како партиски...

  Левица – Свети Николе: Во Свети Николе има повеќе организации на жени од гинеколози

  Покрај постоењето на традиционалните партиски организации на жени - Униите на жени на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, во општина Свети Николе постојат уште две невладини...

  Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

  Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

  Како Вице Заев доби земјиште во Кавадарци од Јанчев по цена од 1.250 денари за метар квадратен?

  Секој чиј бизнис толку зависи од динамиката во власта ќе се обидува вешто да игра на два фронта. Во две актуелни теми се гледа...

  Извештајот на УНЕСКО потврди дека СДСМ го надгради режимот на ВМРО – ДПМНЕ

  СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ Она што го реализира претходната власт во поглед на масовната урбанизација и уништување на Охридскиот регион, СДСМ го надгради и прошири, за...

  Последни објави