Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Вработените во јавните установи – Заробеници на личните интереси на двајца советници од коалициите на СДСМ и ДПМНЕ

  Веќе е март, а советот на Општина Демир Хисар нема согласност за донесување на буџетот за 2021 година, кој по закон треба да биде...

  Незастарување на кривичните дела на јавните функционери – единствен излез од правната криза СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ

  Пред една година, помпезно најавениот обвинителски процес (кој беше претставен од Костадин Костадинов како огромен успех на СДСМ во насока на наводните реформи во...

  Последни објави