Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Исмаил до Мицковски: Не нè делете дополнително – по националност сите сме Македонци

  Јас сакам во мојата лична карта да ми стои мојата НАЦИЈА (а мисли на етничката припадност – и заложбата му е на секого во...

  СДС и ДПНЕ, освен партиски пазарлаци, ништо не направија за Делчево

  Во последните неколку недели сме сведоци на таканаречено препукување меѓу општинските штабови на СДС и ДПНЕ од Делчево. Сведоци сме на прес конференции од...

  Последни објави