Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    СДСМ и ДПМНЕ здружено ќе го легализираат криминалот направен со дивоградбите

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Ако малку подобро се погледне законското решение за дивоградбите, кое на јавноста и беше понудено, а каде што како објекти за легализација...

    Последни објави