Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Само поединци блиски на власта добиле награди во прилепската болница

Прилепската болница, ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“ , намерно или не, по втор пат заборавена, иако владата издвои 54 милиони денари за награда на...

Последни објави