Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Загрозена и неизвесна иднината на илјадници вработени во Дрекселмаер од Тиквешијата и пошироко

    Левица, по анонимни дојави од повеќемина поранешни и сегашни вработени во фабриката Дрекслермаер, лоцирана близу Кавадарци (ДММ), дојде до сознанија дека, во оваа компанија...

    Последни објави