Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Центар: Повторно се уништува зеленило во Општина Центар од локалната власт

  Иако безброј пати повтори - „Ниедно дрво нема на ул. „Орце Николов“ да биде исечено“, денес градоначалникот Саша Богдановиќ направи масакар. Всушност, онаму каде...

  Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на „Рузвелтова“

  Денес дел од активистите на Левица - Битола, организираа акција на улица „Рузвелтова“ со засадување на дрвца на местото на уништениот дрворед од страна...

  Последни објави