Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини

По пријава на жители од околината на Тетово за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини, Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор до...

Последни објави