Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Управниот инспекторат ја казни собраниската архива по претставка од пратениците на Левица

    Државниот управен инспекторат, постапувајќи по претставка за вонреден инспекциски надзор поднесена од пратениците Апасиев и Крмов, утврди недоследности во работењето на Архивата на Собранието...

    Последни објави