Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Малите хидроцентрали треба да бидат јавна сопственост

Прес конференција на координаторот на Зелен Сектор на Левица, Александар Панајотов „Од „осамостојувањето“ на Македонија до денес, трите партии на власт - ДУИ/СДСМ/ДПМНЕ, наизменично и...

Последни објави