Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерството на Шаќири ги занемарува талентираните ученици во државата

Законот за основно образование предвидува донесување Концепција за откривање и работа со талентирани и надарени ученици во соработка со БРО. Ако соработуваат синхронизирано како...

Неспособноста на ДУИ ги остави учениците без учебници

Во текот на вчерашниот ден, министерот за образование Јетон Шаќири изјави дека оваа учебна година МОН ја пречекува поподготвено отколку минатата - без набавени...

Последни објави