Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Политички притисок врз членови на Левица од страна на мафијашкиот режим на СДСМ и ДУИ

  „Притисоците и деградирањата на луѓето кои се поистоветуваат со Левица продолжуваат, како непрекинат притисок врз партијата за да се компромитираат нашите активности. Јавноста е запознаена...

  Владата со ДДВ ќе ја спасува кризата – наместо да ги оданочи најбогатите компании

  Историски највисокиот буџет изгласан до сега во Република Македонија, во време на економска, здравствена и енергетска криза, целосно потфрла во полето на социјалните политики. Предлог...

  СДСМ и ДУИ во одбрана на градежната мафија во Маврово

  Жителите на Маврово бараат објаснување зошто не се почитува донесеното Решение од страна на Општина Маврово, донесено на 15.09.2021, во кое на инвеститорот „Радика...

  Поддршка за штрајкот на машиновозачите од МЖ Транспорт

  Тргнувајќи од нашите идеолошки заложби како партија на класно освестените работници и единствена левичарска партија во Република Македонија, Левица во целост го поддржува штрајкот...

  ДУИ и СДС ја изгубија локалната власт во главниот град – Парламентарната опозиција обезбеди мнозинство во Скопје

  Ја известуваме јавноста дека досегашната парламентарна опозиција во македонското Собрание, преку своите освоени советници во Град Скопје на последните Локални избори 2021, обезбедија апсолутно...

  Левица – Струга: Базенот кој требаше да е готов до крајот на минатата година уште едно нереализирано ветување на власта

  Деновиве, владата на СДСМ информира дека реконструкцијата на запуштениот базен во Струга повторно ќе се пролонгира, поради раскинување на договорот со фирмата. Горчливата точка...

  Последни објави