Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Македонската дипломатија водена од неуки кадри на СДСМ и ДУИ ќе го пробие дуплото дно

Години наназад сведоци сме на надворешна политика која реди неуспеси. Либералното квислингување на СДСМ и ДУИ, ставено во служба на надворешен фактор, со цел...

Додека Македонците во Бугарија не смеат ни да се споменат, власта менува Устав под притисок на бугарските власти

Членувањето во меѓународните организации, кои практично треба да бидат гарант за еднаквоста помеѓу земјите-членки, покажа исклучителна неприменливост во пракса. Интеграционите процеси за членување во...

Владата во заминување се обидува шверцерски да ја приватизира брзата помош

Министерот за здравство (во заминување) - Венко Филипче, преку навидум бенигни измени на Законот за здравствена заштита, предложени по скратена постапка, денес - во...

Левица ја нарекуваат фашистичка партија тие што Кичево го третираат како воен плен, Пратеници во Собрание се купуваат како половни автомобили на автопазар

Како никој од нив не го забележа етно-шовинизмот на владејачката партија која Кичево го прогласи за „воен плен уште од 2001-та година“ и дека...

Дали „зелената” ДУИ го штити сопственикот на „Ресорт Радика”, Шериф Рамука од Косово?

Локалниот Огранок на Левица Гостивар веќе еднаш ја информираше јавноста за проблемите со кои се соочуваат вработените во Ресорт Радика, с.Леуново. Се работи за...

(Видео) Политички притисок врз членови на Левица од страна на мафијашкиот режим на СДСМ и ДУИ

„Притисоците и деградирањата на луѓето кои се поистоветуваат со Левица продолжуваат, како непрекинат притисок врз партијата за да се компромитираат нашите активности. Јавноста е запознаена...

Последни објави