Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Центар: Зошто може да се спроведе конкурс за „Треска”, но не и за „Холидеј Ин”?

  Пред три дена, Општина Центар на Електронскиот систем за јавни набавки и официјалната веб-страна на Општина Центар (конечно!) го објави Конкурсот за изработка на...

  Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

  Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

  Багери работат во зелениот појас на Водно – Богоев не презема ништо

  Како се ближат локалните избори, така и бетонизацијата на Општина Карпош станува се поинтензивна. Со секој поминат ден, Стефан Богоев ги преточува неговите предизборни...

  Нови 300 станбени објекти во Бардовци благодарение на деталниот урбанистички план ”По мерка”

  Порано годинава Левица - Карпош реагираше за скандалозниот процес кој треба да го претвори Бардовци во голема градежна зона. Се работи за земјиште од...

  Советот одржа седница без општината да ја најави во јавност

  Вчера советот на Општина Карпош ја одржа 55-та седница без истата да биде најавена во јавност. Додека претходните седници беа најавувани само неколку минути...

  И во 2021 година жители на Влае се движат по калливи и земјени улици

  На изминатите избори, претставниците на двете најголеми политички партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, ветуваа решавање на проблемите на жителите на Влае. Сепак и денес сите...

  Последни објави