Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Нови 300 станбени објекти во Бардовци благодарение на деталниот урбанистички план ”По мерка”

  Порано годинава Левица - Карпош реагираше за скандалозниот процес кој треба да го претвори Бардовци во голема градежна зона. Се работи за земјиште од...

  Советот одржа седница без општината да ја најави во јавност

  Вчера советот на Општина Карпош ја одржа 55-та седница без истата да биде најавена во јавност. Додека претходните седници беа најавувани само неколку минути...

  И во 2021 година жители на Влае се движат по калливи и земјени улици

  На изминатите избори, претставниците на двете најголеми политички партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, ветуваа решавање на проблемите на жителите на Влае. Сепак и денес сите...

  Здравјето на граѓаните е поважно од профитите на олигарсите!

  Левица се спротивставува на намерите на локалната самоуправа во Општина Аеродром да се засилат градежните активности во наредниот период. И тоа сега, кога заврши...

  Последни објави