Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов за двојазичните униформи

    „Раководството на ВМРО-ДПМНЕ мора да сфатат дека губењето на унитарноста постепено не е никаква политичка дистракција. Ние за да развиваме економија и за да...

    Последни објави