Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Се попишуваат и оние кои немаат државјанства – политичката и манипулативната намера со пописот потврдени и од самите владини функционери

    Додека владините функционери именувани од страна на СДСМ, на чело со директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС), ја убедуваат јавноста дека пописот е...

    Последни објави