Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Инспекторите и судовите замижуваат пред незаконски унапредувања во апелационите судови

По добиените записници за извршен вонреден инспекциски надзор, во врска со спроведеното унапредување на судските службеници во Апелационите судови во Битола и Скопје, во...

Последни објави