Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица ќе поднесе барање за санација на Споменикот на децата – бегалци

    На денешен ден, со авиони на британското воено воздухопловство, започна бомбардирањето во Егејска Македонија, каде прв пат човештвото посведочи напалм - бомби. Тогаш британската...

    Последни објави