Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Исчистен брегот на Бучинско езеро благодарение на еколошката акција организирана од Левица – Илинден

Еколошката акција организирана од Левица - Илинден резултираше во почист брег на Бучинското езеро. Во акцијата учество зеде потесното координативно тело на Левица - Илинден...

Тетово во „зелената“ боја на ДУИ

ДУИ на следните локални избори влегуваат со порака дека мора да се менуваат и да се адаптираат на новите времиња т.е. да бидат про-ЗЕЛЕНА...

Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на дел од крајбрежјето на езеро Младост. Апелираме до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат...

СООПШТЕНИЕ

Зголемувањето на акцизата за нафта според Левица, е погрешна мерка и во однос на економијата и во однос на заштитата на животната средина. Враќањето...

Сопствениците и државата, виновници за загадувањето од Југохром

Во 2010 година, во весникот "The Guardian", беше објавено дека во студија за ОН, утврдено е дека 3 000 најголеми светски компании ќе изгубат...

Последни објави