Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

    Членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, извршија чистење на дел од крајбрежјето на езеро Младост. Апелираме до ЈКП Дервен редовно да ги извршуваат...

    Последни објави