Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Сметката за погрешниот економски модел во државата повторно на грбот на работничката класа

После милиони народни пари доделени на приватниот сектор на стопанството, алчноста за профит не стивнува, неодржливоста на цената за живот ги прави пакетите за...

На милионерите од влада лесно им е да се потсмеваат со маката на отпуштените работници

Сведоци сме дека секојдневно по стотици работници, па и повеќе се пуштаат дома и остануваат без приходи. Само во угостителството проценките се дека од...

Последни објави