Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Новите поскапувања на прехрамбените продукти го префрлаат товарот на кризата врз најсиромашните слоеви на општеството

Анти-кризните мерки, кои само ја ублажија економската криза во Македонија, од утре престануваат да важат. Цените на основните прехранбени продукти, кои веќе се покачени...

Последни објави