Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини

    По пријава на жители од околината на Тетово за несоодветна и инвазивна експлоатација на суровини, Левица поднесе Иницијатива за вршење вонреден инспекциски надзор до...

    Последни објави