Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реакција по повод укинувањето на екстерното тестирање

Со усвојување на измените на Законот за основоно образование, Законот за средно образование како и Законот за наставници во основните и средни училишта, како...

НЕ за екстерното тестирање!

Левица јасно се оградува од потребата за понатамошно спроведување на екстерното тестирање. Самиот проект е погрешно замислен како преку тестирање на учениците, да се оценат...

Последни објави