Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со сериозен криминал се доприватизира некогашен „Елегант Богданци“

Криминално приватизираната некогашна државна компанија Елегант во Богданци, подоцна преименувана во АД БРЕБОТЕКС, каде што 51 % од акциите се во сопственост на вработените...

Последни објави