Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов за двојазичните униформи

„Раководството на ВМРО-ДПМНЕ мора да сфатат дека губењето на унитарноста постепено не е никаква политичка дистракција. Ние за да развиваме економија и за да...

Последни објави