Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Три години од нелегитимниот Преспански договор за Натовска Северна Македонија

Изминаа три години од потпишувањето на таканаречениот Преспански договор, со кој владејачките елити од двете страни на државата, поддржани од европските бирократи, директно го...

Последни објави