Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Измените на Законот за државјанство не се за усогласување со Европско законодавство, туку за одржување на владеачко мнозинство!

    Владата го пушти Предлог-законот за измена и дополнување на Законот за државјанство во собраниска процедура со Европско знаменце. Со измените: се предвидува скратување на периодот за...

    Последни објави