Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Апасиев: Левица предлага затвор 1-5 години за злоупотреба на европско знаменце

„Со овој предлог закон кој го предлагаме по скратена постапка се предвидува затвор 1-5 години за овластен предлагач на закон, кој ќе го злоупотреби...

(Видео) Крмов: Власта го шверцува законот за државјанство

Прес конференција на пратеникот Борислав Крмов, по повод шверцуваниот Закон за државјанство со европско знаменце: „Како е можно еден Закон, до вчера да не носи...

Последни објави