Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Изгорената шума покрај езерото Младост сè уште не обновена

21 Март е меѓународен ден на шумите, но изгорената шума на езеро Младост сè уште не е обновена. После големиот пожар кој го зафати езерото...

Последни објави