Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кој манипулира со вработените во „Баргала”?

    Околу 100 семејства вчера останаа без својата егзистенција, откако стотина работници од штипската фабрика за чевли „Баргала", добија отказ. Работниците не го кријат својот...

    Последни објави