Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Сликата на последиците од приватизацијата на фабриките на народот

    Живот за богатите, а сиромаштија за работниците се карактеристиките на приватизацијата која започна во 1989 година. Масовни отпуштања од работа, намалени плати и повеќе од...

    Последни објави