Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

СДСМ намерно не ги менува законите со кои се приватизира земјиште за бгателна цена

Повторно се распродава државно земјиште по багателна цена, благодарение на небулозата наречена „дооформување на урбанистичка парцела“, со што градежниот олигарх, Фатмир Етеми, се стекна...

Последни објави