Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Едно од многуте неостварени ветувања на СДСМ – гасификација на Штип

Иако уште во 2018 година беше завршена изградбата на регионалната гасоводна мрежа, на територијата на Општина Штип нема ни сантиметар од претходно најавуваните 20...

Гасификација во Бутел – едно од низата неисполнети ветувања на СДСМ

Како и на целата територија на Република Македонија така и во рамките на општина Бутел, гасификацијата беше едно од клучните ветувања на СДСМ во...

(Видео) Наместо гасификација, поскапа електрична енергија за битолчани

Мега проектот „Гасификација на градот", кој требаше да биде најдоброто решение за енергетска ефикасност е уште еден дел од предизборните ветувања на битолската градоначалничка. Наместо...

Последни објави