Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Битола: Бесплатен превоз за социјално ранливите категории, средношколците и студентите!

„Нашиот предлог е следен: -Еден ден бесплатен превоз за средношколци и студенти; -Еден ден бесплатен превоз за категоријата пензионери; -Во двата дена бесплатен превоз за социјално ранливите...

(Видео) Левица – Битола: По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите...

„По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите кај Кркардаш. Ова е само...

Последни објави