Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијатива на Левица – Гази Баба за решавање на проблемот со јавниот транспорт во Ќерамидница

Недозволиво е во Град Скопје, населба која граничи со Аеродром, Центар и Автокоманда да нема автобуска линија. Покрај специфичната географска позиција на Ќерамидница, за...

Процесот за обезбедување образовен кадар во градинките во Гази Баба сега зависи од Министерство за труд и социјална политика

На 30.05.2022 од страна на Министерство за труд и социјална политика е примен поднесокот што советничката група на Левица го поднесе како точка на...

Левица – Гази Баба: Итно решавање на недостатокот на образовен персонал во градинките

Денес, по барање на советничката група на Левица на седница на Советот, се постави точка на дневен ред за расправа за недостаток од образовен...

Левица – Гази Баба: Ова треба да е канализациска инфраструктура во 21-ви век?

Дали според градоначалникот Борис Георгиевски, ова треба да е канализациска инфраструктура што ги задоволува потребите на граѓаните во 21-ви век? До кога на жителите на...

Издадено решение за прекин на дивоградба по иницијатива на Левица – ЛО Гази Баба

По иницијатива на неколку граѓани и брзата реакција на нашите членови, извршен е инспекциски надзор и со тоа и спречена уште една дивоградба, прекриена...

#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

Должни сме да го чуваме сопственото здравје! Да го спречиме наместениот попис! #НеОтворамВрата ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ГАЗИ БАБА 21 март, 2021

Последни објави