Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Охрид: Комисијата формирана од градоначалникот Георгиески работела незаконски при легализација на дивоградби

Конечниот извештај за извршена ревизија на усогласеност на спроведување на законот за постапување со бесправно изградени објекти во општина Охрид, покажува дека комисијата формирана...

Последни објави