Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

По иницијатива на Левица, О. Гевгелија ќе го испитува потенцијалот на општината за производство и продажба на електрична енергија

Советникот во Советот на Општина Гевгелија, Сашко Јанчев, поднесе Иницијатива со која се предвидува изработка на физибилити студија која треба да одговори колкав е потенцијалот...

Усвоена иницијативата на советникот на Левица, Саше Јанчев, за борба против партиски вработувања

На 12 седница на Советот на Општина Гевгелија едногласно беше усвоена Предлог одлуката на советникот на Левица која ја обврзува општинската администрација огласите за...

Очаен обид на СДСМ да им се додвори на земјоделците од гевгелискиот регион

Вчера во Гевгелија советникот во МЗШВ Трајан Димковски заедно со пратениците од СДСМ Марија Костадинова и Панчо Минов ги бранеа своите неуспешни земјоделски политики...

(Видео) Реакција на Јанчев до претседателот на Советот во Гевгелија по повод неставањето на точка на дневен ред

Реакција на советникот од Левица, Саше Јанчев, до претседателот на Советот по повод неставањето на дневен ред на точката чија цел е носење одлука...

Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија

Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија Денес советникот од редовите на Левица,...

Левица – Гевгелија: Јанчев – Седница на Комисијата за статут и прописи на Општина Гевгелија

На седница на Комисијата за статут и прописи на Општина Гевгелија (одржана на 03.12.2021) членот на Советот и Комисијата од редовите на Левица даде...

Последни објави