Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Свети Николе: Во Свети Николе има повеќе организации на жени од гинеколози

Покрај постоењето на традиционалните партиски организации на жени - Униите на жени на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, во општина Свети Николе постојат уште две невладини...

Последни објави