Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Општината со донација за ТЦ “Глобал”, а Копанки стои руиниран

    Повеќе од 8 години планинарскиот дом Копанки се наоѓа во руинирана состојба, откако го снајде слична несреќа како и ТЦ Глобал од Струмица. Општина Битола,...

    Последни објави