Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Втор марш во чест на македонскиот великан – Гоце Делчев

    Минатата година, членот на ЦК на Левица, Саше Јанчев, во својот индивидуален подвиг помина 154 километри, за да се поклони пред вечното почивалиште на...

    Последни објави