Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

    Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев. Пред вечното почивалиште на великанот,...

    Последни објави