Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

    Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за...

    Последни објави