Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Центар: Одобрен амандманот на Левица за манифестацијата во чест на Горан Стефановски

    Вчерашната седница на Општина Центар траеше непрекинати 7 часа. На истата се гласаа предлог - буџетите за општинските сектори за 2022 година, кои претходно...

    Последни објави