Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Прилеп: Инспекциите продолжуваат во заштита на Горан Сугарески и неговите бизниси

Долгогодишниот државен фукционер од редовите на СДСМ (поранешен Министер за транспорт и врски, директор на Царинска управа и кандидат за градоначалник на Прилеп) свесно...

(Видео) Левица – Прилеп: После секој пороен дожд, нови ветувања

Околу 6.5 милиони евра потрошени на јавни набавки од страна на ЈКП „ Водовод и Канализација “ - Прилеп во последните неколку години, 700...

Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

Објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло, кое е забрането во ЕУ, јасно покажа дека за приватниот капитал нема граници, ниту принципи,...

Последни објави