Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Советниците на Левица поднесоа иницијатива за изработка на мурали и поттикнување на уметнички туризам во Општина Ѓорче Петров

  Општината Ѓорче Петров позиционирана како западен влез на градот Скопје, со многу малку содржини го задржува вниманието на намерните и случајните минувачи низ условно...

  Буџетот на Општина Ѓорче Петров се планира и реализира само за потребите на администрацијата, градоначалникот и советот, а за граѓаните – ако остане нешто

  Советниците од СДСМ и ВМРО ДПМНЕ сложно ја усвоија завршната сметка на Буџетот за 2021 година. Трошењето на средствата во првите девет месеци, особено...

  Советниците во Ѓорче Петров поднесоа иницијатива за инспекциски надзор – воведување ред во безредието

  Ја известуваме јавноста дека поради повреда на законитоста на прописите на општината, како и на постапката за донесување на истите, советниците од Левица во...

  Општина Ѓорче Петров рекордер во издадени одобренија за градење во октомври 2021 година

  Според податоците од Државниот завод за статистика, екс-градоначалникот Александар Наумоски во периодот на кампањата за локалните избори издал 160 одобренија за градење за 1.268...

  Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

  Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

  Советниците на Левица поднесоа иницијатива за отварање на дневен центар за лица и деца со попреченост во Општина Ѓорче Петров

  Советниците на Левица поднесоа иницијатива за отварање на дневен центат за лица и деца со попреченост во Општина Ѓорче Петров Праксата на обележување празници и...

  Последни објави