Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Општина Гостивар склучува договор за набавка на гориво на општинските возила за кои се плаќа гориво како да минуваат 670км на ден

На ден 22.02.2022 година, Општина Гостивар склучила договор со МАКПЕТРОЛ АД- СКОПЈЕ за набавка на гориво за потребите на општинските возила во вредност од...

Последни објави